lauantai 21. joulukuuta 2013

Teatteireissu Vaasaan

Lauantaina 30.11.2013 klo 6.30 starttasi joukko oppilaita Ammattilukiosta, Lyseonpuiston lukiosta, Ounasvaaralta sekä 3 opettajaa bussimatkan kohti Vaasaa. Suomenruotsinopettajien avustuksella pääsimme katsomaan Wasa teaterin musikaalia "Fighting star". Aamulla  Rovaniemeltä lähtiessä oli -18 astetta pakkasta, Oulussa satoi vettä, Oulusta eteenpäin räntää, mutta Vaasan häämöttäessä oli mitä kaunein auringon paiste ja - 1 astetta pakkasta. Menomatka sujui joutuisasti.

Perillä Vaasassa menimme heti teatterille. Musikaali oli hieno kokemus: upeista lauluja ja laulajia, huikeita tanssijoita. Vuorosanat olivat selkeitä ja oppilaat pysyivät hyvin juonessa mukana.
www.youtube.com/watch?v=MgwCUbLdJtI


Musikaalin jälkeen vietimme 1,5 tuntia Vaasan keskustassa syöden ja shoppaillen. Vaasassa huomasi elävästi kaksikielisyyden; ravintolassa henkilökunta osasi sujuvammin ruotsia kuin suomea. Katukylttejä tavaillessa ei voi olla törmäämättä ruotsin kieleen.

Klo 18 alkoi kotimatkamme ja urhoollisesti selvisimme siitä. Vihdoin klo 01 olimme perillä lähtöpisteessämme. Kiitos kaikille mukanaolleille kivasta reissusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti